We are all about functional design

Om os

Stuff Design er en moderne dansk designvirksomhed med næsten 20 års erfaring indenfor udvikling, design og produktion af livsstilsprodukter til hjemmet.

Hos Stuff Design finder du en omfattende kollektion af gastronomiske produkter; skærebrætter, køkkenknive, stel og læder, som er designet in-house med fokus på design, kvalitet og pris.

Vores fokus i alt hvad vi laver er, at de produkter vi tilbyder vores kunder, altid skal være i top kvalitet, og lige så vigtigt, så skal produkterne skal have den helt rigtige pris, for som vores motto altid har været:

“Hvad er godt design og god kvalitet, hvis ingen kan eller vil betale prisen”

Vi stræber efter at have den bedste og mest alsidige kollektion til de bedste og mest kommercielle priser på markedet.

Personerne bag

Stuff Design drives af ægteparret Randi & Jacob Klausen, som begge deler en stor passion for design, og har begge et stærkt ønske om at skabe design produkter, som er både smukke, funktionelle og har den rigtige pris.

Da Randi & Jacob overtog virksomheden i 2005 hed den GM Collection, og her var man distributør af flere hollandske brands her i Danmark. 

I løbet af ganske kort tid, blev dette skiftet ud med egne design og produktion i Fjernøsten. Virksomheden drives i dag under navnet Nordic Living Concept, som er et moderne dansk/nordisk designhus, med mærkerne; Nordic Blades, Stuff Design og Made for You (efterår 2024). 

” Vi har siden opstarten i 2005 altid haft fokus på at udvikle design produkter af høj kvalitet og i et lækkert design, og hvor vi igennem alle årene har haft fokus på at prisen også skal være den helt rigtige, da det er vigtigt for os at skabe og tilbyde produkter, som er kommercielle for vores professionelle kunder og som den private forbruger i sidste ende vil værdsætte og have råd til at købe.”

Vores hovedformål er ganske enkelt at skabe lækre design produkter til hjemmet, som særdeles kommercielle både hvad angår design, kvalitet og pris.

klik på nedenstående link for at se kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen
Kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen
 
Klik på linket herunder for at læse Stuff Design informationer om GDPR
Stuff – GDPR
 
 
 
 
 
 
 
 
Scroll to Top